Tarih: 30.12.2007 |  Bildiri
Saygıdeğer emekçi halkımızın ve işçi sınıfımızın 2008 yılını kutluyoruz

Umut dolu, devrimci ayak seslerinin ülkenin her yanından yükseldiği bir yılı geride bıraktık. Onlarca direniş, yığınsal grevler, yüzlerce eylem... Başarılar arttı, ama aynı oranda sermaye de emekçilerin gözünü boyamaya devam ediyor.

Irak direnişi, tüm emperyalistlerin umudu yok edecek kadar güçlü bir şekilde başarıya yürüyor. Ülkenin anti emperyalist bütün yurtsever güçleri, ABD ve İngiltere'ye karşı cepheler kuruyorlar. Latin Amerika'daki bir çok ülke, siyasi olarak uzaklaştıkları emperyalist hegemonyadan ekonomik olarak da uzaklaşmaya başladılar.
 
Yeni bir devrimler çağı kapitalistlerin bütün yalanlarına, emperyalizmin bütün saldırganlığına rağmen adım adım yaklaşıyor.

2008 yılının; yılların birikimini, başarılarını daha da taçlandırması için bir atılım yılı olmasını diliyoruz. Bu dileği somut bir gerçeğe dönüştürmek üzere bütün komünistlere, devrimcilere, ilericilere, gençlere büyük görevler düşüyor.

2008 yılında yoksul emekçi halkımız, saygıdeğer işçi sınıfımız kan emici kapitalistlerin hakimiyetine son vermek üzere bir adım daha ileri gidecektir.

Saygılarımızla,

                                                                           
                                                                                Ürün Sosyalist Dergi