Sosyalist Dergi: 33 |  ÜRÜN |
Açıklama



1. Partimiz üzerindeki likidasyona son vermek, partimizi yasal olarak kurmak amacı ile biraraya gelen güçlerden Ürün Okurlarının 6‑7 Kasım 2011 tarihlerinde yaptıkları "TKP Yasal Kuruluş Hazırlık Konferansı"nda alınan kararlar Suphi'den Bilen'e Gelenek Yaşıyor Girişimimize iletilmiştir.

2. Suphi'den Bilen'e Gelenek Yaşıyor Girişimi konferansa katılan yoldaşların "bugüne kadar farklı alanlarda yürüttükleri faaliyetlerini bundan sonra sadece Suphi'den Bilen'e Gelenek Yaşıyor Girişiminin içinde yürütme niyet ve kararlarını" coşkuyla selamlamaktadır. Girişimimiz bu kararlılığın çalışmalarımıza büyük katkı sağlayacağına olan inancını ilan eder.

3. Nihai hedefe yönelik süreci bundan sonra birlikte örecek olan Girişimimiz, Sonuç Bildirisi'nde alınmış olan bütün kararları, ideolojik ve politik netleşmeyi ve güncel siyasete müdahaleyi de içeren faaliyetleri gündemine almıştır.

4. Suphi'den Bilen'e Gelenek Yaşıyor Girişimi, "TKP'ye Özgürlük" belgisi doğrultusunda emek vermiş ve partinin yasal kuruluşu için siyasi faaliyet yürütecek herkesi Girişimimizin doğal güçleri olarak kabul eder ve katkı vermeye davet eder.

Suphi'den Bilen'e Gelenek Yaşıyor Girişimi
 
Yazarın Diğer Yazıları
 Açıklama
 TKP Tüzük Taslağı
 TKP Program Taslağı
 TKP Yasal Kuruluş Hazırlık Konferansı Sonuç Bildirisi
 Tarihimizden
 Suphi'den Bilen'e Gelenek Yaşıyor
 Emperyalist Savaş Blokunun Pirus Zaferi
 Merhaba
 Dünya Komünist ve İşçi Hareketinden: Yunanistan Komünist Partisi Programı - II
 Gündemden
 Norveç'te Faşist Katliam
 15‑16 Haziran 1970'in Derslerini Tartıştık
 15-16 Haziran
 Ortadoğu'dan
 Selamlaşma